Køb på afbetaling online

Smartphone på afbetaling

Her kan du købe smartphones på afbetaling online - tjek muligheder i forhold til finansiering på nettet med lave afdrag

Velkommen til vores hjemmeside! Leder du efter et godt afbetalingstilbud på en smartphone, så har vi gode nyheder. Her hos Afbetaling.net har vi stor erfaring med afbetalingskøb, og det kan komme dig til gode. Vi bestræber os på at finde gode online-shops, som giver mulighed for køb på afbetaling. Vi hjælper også, hvis du tænker på at låne penge til din smartphone.

Links til online-butikker, der giver mulighed for køb på afbetaling

Vi har indsamlet følgende online-butikker, som har salg af smart-phones og tilbehør på afbetaling.

L'EASY
Call me
Telenor
Telmore
CBB
Telia.dk

NB: Oversigterne med henvisninger til danske internetbutikker, der tilbyder afbetalingsordninger, bliver opdateret løbende, så kom bestemt igen til Afbetaling.net, hvis du ikke fandt, hvad du søgte efter, netop nu.

Lån til smartphone

Lån penge på nettet til en smartphone - få råd nu og her

I stedet for at vælge afbetalingskøb , kan man desuden vælge at optage et lån til en smartphone. Hvis man optager et forbrugslån online, vil der typisk forløbe kort tid, før man får penge på sin pengekonto, og så kan man blot købe smartphonen i alle shops på nettet og sågar i fysiske butikker.

Lån penge til smartphone her - Tjek vores anbefalelsesværdige oversigt over populære pengelån

Afdrag på smartphone

Afdrag - hvordan defineres det ifm. et køb på afbetaling?

I relation til afbetalingskøb, deler du prisen på et produkt op i mindre dele, også kaldet afdrag. I en afdragsaftale afdrager man som regel et fast månedligt beløb, indtil det fulde pengebeløb er tilbagebetalt. Husk altid at betale rettidigt, så du dermed undgår eventuelle problemer.

Finansiering til smartphone

Der findes flere former for finansiering, du kan overveje

Finansiering er et begreb, der dækker over alle de måder, du kan skaffe dækning til det, du gerne vil købe. Køb på afbetaling er én måde at få finansieret på - en anden måde er et pengelån. Her hos Afbetaling.net kan vi hjælpe dig videre, hvadenten om du vælger afbetalingskøb eller pengelån online. At optage lån eks. i banken, af en ven eller et familiemedlem er i øvrigt også en finansieringsform.

Køb smartphone rentefrit

Køb af smartphoneen uden renter og uden gebyrer?

Nogle onlinebutikker tilbyder gebyrfri og rentefri finansering, hvilket betyder, at du kan betale af uden at der bliver tillagt renter. Husk altid at læse aftalen ved køb grundigt, fordi du i visse tilfælde skal overholde visse krav for, at den rentefrie eller gebyrfrie finansiering - også i forhold til pengelån - er gældende i hele afdragsforløbet. Vi har valgt ikke at nævne, hvilke butikker, der tilbyder finansiering rentefrit, gebyrfrit eller begge dele, da de kan ændre deres vilkår uden at varsle. Her er du selv nødt til at undersøge det.

Gode råd

En håndfuld tips samt fif ifm. dit afbetalingskøb

  1. Husk at gennemlæse det med småt, før du vælger et afbetalingskøb på nettet
  2. Overvej om, det er mere fordelagtigt at låne pengene frem for at købe produktet via afbetaling
  3. Overvej at vente og spare penge op til dit køb
  4. Undersøg og undersøg priser og tilbud på tværs af flere onlinebutikker

Er der noget, vi kan hjælpe med?

Vil du spørge om noget? Så skriv eller ring ind til os!

Tjek vores kontaktinfo her. Vi ser frem til at høre fra dig.