PS4 på afbetaling

Tjek hvor du kan købe PS4 på afbetaling online – tjek dine muligheder i forhold til finansiering på internettet med lave afdrag

Vi byder dig velkommen til Afbetaling.net. Leder du efter det bedste afbetalingstilbud på en Sony PlayStation 4, så se med her. Her hos Afbetaling.net er vi specialister i køb på afbetaling, og det kan du udnytte. Vi bestræber os på at finde de bedste shops, der giver mulighed for finansiering. Vi hjælper også, hvis du overvejer at låne penge til din PS4. Find på Pro-udgaven og Slim-udgaven her.

Få den nye PS4 på afbetaling

Klik på linket for at se det store udvalg af PlayStations hos vores samarbejdspartner gennem flere år og specialist i salg af produkter på afbetaling.

  • Få råd til PlayStation 4 Pro eller Slim her
  • Efter vores vurdering Danmarks nemmeste og smarteste afbetalingsservice
  • Inkl. installering samt levering, lige når der passer DIG!

Afdrag på PS4

Afdrag – hvad er betydningen af afdrag i forbindelse med køb på afbetaling?

I relation til afbetalingskøb, deler man prisen på et produkt op i små dele, som kaldes afdrag. I en afdragsaftale afdrager du som regel et fastlagt beløb hver måned, indtil det fulde beløb er betalt tilbage. Husk altid at betale til tiden, så du undgår unødvendige komplikationer.

Finansiering til PS4

Der er adskillige former for finansiering, du kan anvende

Finansiering er et ord, der dækker over alle måder, du kan skaffe dækning til det, du vil købe. Køb på afbetaling er bare én måde at få finansieret på – en anden måde er et lån. Her hos Afbetaling.net hjælper vi dig. At optage lån eks. i en bank, af din tante eller en god ven er i øvrigt også finansiering.

Køb PS4 rentefrit / uden renter

Køb af PS4en helt og aldeles uden gebyrer og uden renter

Bestemte butikker har gebyrfri og rentefri finansering, som betyder, at du kan betale af uden at der bliver tillagt renter. Husk at læse aftalen ved køb ordentligt, da du i flere tilfælde skal overholde visse krav for, at den rentefrie eller gebyrfrie finansiering – også hvis der er tale om pengelån – er gældende i hele afdragsforløbet. Vi har valgt ikke at skrive, hvilke online-butikker, der har finansiering rentefrit, gebyrfrit eller begge dele, da butikkerne kan ændre deres vilkår uden varsel. Derfor bør du selv gøre din research.

Gode råd

Nogle gode råd samt fif ifm. et afbetalingskøb

  1. Husk at gennemlæse det med småt, inden du underskriver et afbetalingskøb på internettet
  2. Overvej evt. at vente og spare op til dit køb
  3. Undersøg og undersøg priser og tilbud på tværs af forskellige webshops

Fik du ikke besvaret alle dine spørgsmål?

Er der noget, vi kan hjælpe med? Så skal du ikke tøve med at tage kontakt til os!

Find vores kontaktinformationer her. Vi ser frem til at høre fra dig.

0/5 (0 Reviews)