Køb på afbetaling online

Mobiltelefon på afbetaling

Køb mobiltelefon på afbetaling online - sammenlign butikker, der tilbyder finansiering og find det bedste tilbud til dig

Velkommen til vores side! Leder du efter et godt afbetalingstilbud på en mobil, så se med her. Her hos Afbetaling.net er vi eksperter i køb på afbetaling, og det kan komme dig til gode - hvad enten du leder efter en iPhone, en smartphone med Android eller en anden type bærbar telefon. Vores mission er at samle gode shops, som giver mulighed for finansiering. Vi kan også hjælpe, hvis du tænker på at låne penge til din mobiltelefon.

Liste over butikker online, som giver mulighed for finansiering

Vi har samlet disse online shops, som tilbyder salg af mobiltelefoner og tilbehør på afbetaling.

L'EASY
Call me
Telenor
Telmore
CBB
Telia.dk

OBS: Listerne med henvisninger til gode onlinebutikker, som tilbyder afbetalingsløsninger, bliver opdateret hele tiden, så kom bestemt igen til Afbetaling.net, hvis du ikke fandt, hvad du ledte efter, i denne omgang.

Lån til mobiltelefon

Lån penge på internettet til en mobiltelefon - få pengene udbetalt straks

Fremfor at vælge afbetaling som en løsning, kan man også vælge at optage et lån til en mobiltelefon. Hvis du får et pengelån online, vil der typisk forløbe relativt kort tid, før man får penge på sin pengekonto, og så kan du bestille mobiltelefonen i alle butikker online og sågar i fysiske shops.

Lån penge til mobiltelefoner her - Se vores anbefalelsesværdige liste med de bedste onlinelån

Afdrag på mobil

Afdrag - hvordan defineres det i forbindelse med køb på afbetaling?

I relation til afbetalingskøb, deler man den samlede betaling op i små dele, som kaldes afdrag. I en afdragsaftale afdrager man typisk et fastlagt beløb hver måned, indtil det fulde pengebeløb er betalt tilbage. Sørg altid for at betale til tiden, så du undgår eventuelle komplikationer.

Finansiering til mobiltelefon

Der findes adskillige finansieringsformer, du kan overveje

Finansiering er et begreb, der dækker over alle de måder, du kan få dækning til det, du ønsker at købe. Køb på afbetaling er én måde at få finansieret på - en anden måde er et lån. Her hos Afbetaling.net hjælper vi dig videre, uanset om du vil vælge afbetalingskøb eller pengelån på nettet. At optage lån eksempelvis i din bank, af et familiemedlem eller en ven er i øvrigt også en måde at finansiere på.

Køb mobiltelefon rentefrit

Køb af mobiltelefonen helt og aldeles uden gebyrer og uden renter

Nogle online-butikker har gebyrfri og rentefri finansering, hvilket betyder, at du kan betale af uden at der kommer renter på. Husk at læse aftalen ved køb grundigt, da du i visse tilfælde skal overholde bestemte krav for, at den rentefrie eller gebyrfrie finansiering - også i forbindelse med lån af penge - er gældende igennem hele afdragsforløbet. Vi har valgt ikke at nævne, hvilke butikker, der har finansiering rentefrit, gebyrfrit eller begge dele, da butikkerne kan justere deres vilkår uden at varsle. Her må du selv gøre din research.

Gode råd

Lidt brugbare råd og ifm. afbetalingskøb

  1. Husk at læse det med småt, før du vælger et køb på afbetaling på internettet
  2. Tænk over om, det bedre kan betale sig at tage et kviklån frem for at købe produktet via afbetaling
  3. Overvej at give det noget tid og spare pengene op til dit køb
  4. Undersøg og sammenlign tilbuddene og priserne på tværs af forskellige webshops

Fik du ikke besvaret alle dine spørgsmål?

Mangler du svar? Så lad os høre fra dig!

Tjek vores kontaktoplysninger her. Vi ser frem til at høre fra dig.