Computer på afbetaling

Tjek hvor du kan købe en computer på afbetaling online – tjek dine muligheder for finansiering på nettet med lave afdrag

Velkommen til vores hjemmeside! Leder du efter det bedste afbetalingstilbud på en computer, så se med her. Hvad enten du skal have en bærbar, stationær eller tablet, kan du få hjælp her. Her hos Afbetaling.net har vi stor erfaring med køb på afbetaling, og det er din fordel. Vi bestræber os på at indsamle de bedste onlinebutikker, som giver mulighed for delbetaling. Vi kan også rådgive dig, hvis du tænker på at låne penge til din computer.

Klik på linket for at se det store udvalg hos vores samarbejdspartner gennem flere år og specialist i salg af produkter på afbetaling.

  • Stort udvalg af forskellige bærbare, stationære og tabletcomputere
  • Danmarks nemmeste afbetalings-service
  • Inkl. installering samt levering, når der passer dig

Butikker med afbetaling

Links til shops online, der giver mulighed for køb på afbetaling

Vi har samlet følgende butikker på nettet, som tilbyder salg af computere og tilbehør på afbetaling.

  • leasy.dk – L’EASY har et godt udvalg af både Windows-pc’er, Apple Mac-computere, dvs. lynhurtige MacBook-bærbare og iMac all-in-one stationære, samt iPad og tablet-computere med Android-styresystem.
  • webdanes.dk – Gaming-udstyr fra WEBdanes. Her finder du bl.a. fede mus og keyboards egnet til gaming og lækre gaming-stole til den kræsne gamer

Tip: Listerne med links til danske webbutikker, som tilbyder afbetalingsordninger, bliver opdateret konstant, så kom bestemt tilbage til Afbetaling.net, hvis du ikke fandt, hvad du eftersøgte, i denne omgang.

Computer afbetaling - Køb pc på afbetaling online med rentefri finansering / delbetaling på nettet med billige afdrag

Afdrag på computer

Afdrag – hvad er betydningen af afdrag ved et afbetalingskøb?

I relation til afbetalingskøb, deler du den samlede betaling op i små dele, også kaldet afdrag. I en afdragsaftale afdrager du oftest et fastlagt beløb hver måned, indtil det fulde beløb er tilbagebetalt. Husk altid at afdrage rettidigt, så du dermed undgår unødvendige problemer.

Finansiering til computer

Der er flere finansieringsformer, man kan anvende

Finansiering er et begreb, som dækker over de måder, hvorpå du kan få dækning til det, du ønsker at købe. Køb på afbetaling er bare én måde at få finansieret på – en anden måde er et pengelån. Her hos Afbetaling.net hjælper vi dig , hvad enten om du vil vælge afbetalingskøb eller pengelån på nettet. At låne penge eksempelvis i din bank, af et familiemedlem eller en ven er desuden også en måde at finansiere på.

Køb computer rentefrit

Køb af pc helt uden renter og uden gebyrer

Nogle webshops tilbyder gebyrfri og rentefri finansering, som betyder, at du kan afbetale uden at der bliver tillagt renter. Husk at nærlæse aftalen ved køb grundigt, fordi man i flere tilfælde skal overholde visse krav for, at den rentefrie eller gebyrfrie finansiering – også i forbindelse med pengelån – er gældende igennem hele afdragsforløbet. Vi har valgt ikke at nævne, hvilke online-butikker, der tilbyder finansiering rentefrit, gebyrfrit eller begge dele, da de kan justere deres vilkår uden varsel. Derfor bør du selv undersøge det.

Gode råd

Nogle brugbare tips og fif mht. dit afbetalingskøb

  1. Husk at gennemlæse det med småt, før du siger ja til et køb på afbetaling på internettet
  2. Overvej også at give det noget tid og spare penge op til købet
  3. Research og sammenlign priserne og tilbuddene på tværs af flere online-butikker
  4. Du kan også overveje at bygge din egen PC og derved spare penge.

Er der noget, vi kan hjælpe med?

Fik du ikke besvaret alle dine spørgsmål? Så giv lyd fra dig!

Tjek vores kontaktinfo her. Vi ser frem til at høre fra dig.

0/5 (0 Reviews)